Ο Χριστόφορος Χριστοδούλου γεννήθηκε στα Ιώαννινα το 1972 κι από το 1977 έως και σήμερα ζει στον Αγ.Ι.Ρέντη. Είναι παντρεμένος κι έχει δύο παιδιά.Ασχολείται με τον αθλητισμό επαγγελματικά από το 1993 και πιο συγκεκριμένα με τις πολεμικές τέχνες & τα μαχητικά αθλήματα.Είναι πτυχιούχος προπονητής της Γ.Γ.Α. με ειδικότητα στο Ολυμπιακό Άθλημα Tae Kwon Do & Kick Boxing.

Είναι μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας του Kick Boxing,Πρόεδρος του Κλάδου Άθλησης ΠΟΚ-Tang Soo Do,Εκπρόσωπος της τέχνης του Κορεάτικου Σπαθιού & Αντιπρόεδρος στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σπαθιού.

Γνωρίζει κι ειδικεύεται και σε άλλες πολεμικές τέχνες με σκοπό την συνεχή εξέλιξή του.Είναι προπονητής του συλλόγου "Η Ατραπός" στον Αγ.Ι.Ρέντη από το 1995 με πολλές επιτυχίες σε πανελλήνια, ευρωπαϊκά & παγκόσμια πρωταθλήματα.

Σκοπός του είναι να "βγάζει"την καλύτερη πλευρά των αθλητών του και να τους καθιστά ώριμους κι υπεύθυνους πολίτες με αρχές κι αξίες!Αξίες κι αρχές που χτίζουν χαρακτήρα.

Χαρακτήρες και δράση φέρνουν αποτελέσματα.

Αποτελέσματα κι αξίες δημιουργούν ισχυρές προσωπικότητες.Ισχυρές προσωπικότητες με δράση αλλάζουν το παρόν και το μέλλον του τόπου μας.

Καθήκον του Χριστόφορου Χριστοδούλου είναι η συνδρομή του σε αυτό το σκοπό μέσω της διδασκαλίας του!

 


 

Ο Ράδης Αναστάσιος γεννήθηκε στον Βύρωνα Αττικής τον Μάρτιο του 1970. σε ηληκία 8 χρονών έρχετε στην Αθήνα από τις Λιβανάτες Λοκρίδος λόγω μεταθέσεως του πατέρα του (υπάλληλος ΟΤΕ).

Από το 1978 ζεί στο Νέο Ηράκλειο,είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.Αρχίζει να μαθαίνει την Μαχητική Τέχνη του Tang Soo Do από  το 1986 και το 1992 εξετάζεται με επιτυχία στην Μάυρη Ζώνη από τον

Master Kang Uk Lee και Master Αναστάσιο Μεταξά.

Τον Μάρτιο του  1992 παίρνει τη σχολή Πολεμικών Τεχνών του Δασκάλου του Ιωάννη Αραβανή μετά από προτροπή του Δασκάλου του.

Το 1993 μεταφέρει τη σχολή σε άλλη διεύθυνση και ιδρύει τον Α.Σ.ΠΥΡΣΟ Νέου Ηρακλείου όπου και τη διατηρεί μέχρι και σήμερα με πολλές διακρίσεις του ιδίου και των αθλητών του σε Πανελλήνιο και Παγκόσμιο επίπεδο.

Ακαδημαϊκή εκπαίδευση

Τελείωσε το Τεχνικό Λύκειο με ειδικότητα Ηλεκτρονικός

Εργαζόταν επι 20 χρόνια σε Τράπεζα

 

Δεξιότητες και Ικανότητες

Tang Soo Do

Μετά την αποχώρηση του Δάσκαλου του Ιωάννη Αραβανή συνεχίζει στη σχολή του Δασκάλου και Μάστερ Αναστάσιο Μεταξά και Νίκου Ζουράρη

Το 1993 ανοίγει τη δική του σχολή στην ηλικία των 23 ετών κι από τότε συνεχίζει να εκπαιδεύεται, να μαθαίνει και να διδάσκει την τέχνη του Tang Soo Do όπου κατέχει και το 5ο Ντα

Γνωρίζει κι άλλες τέχνες.  Δοκίμασε το: Tae Kwon Do, Καράτε, Kung Fu, Wado & Kick Boxing

1999  αποφοίτησε από τη σχολή προπονητών της Γ.Γ.Α. στο Ολυμπιακό άθλημα του Ταεκβοντο Γ’ Κατηγορίας,κάτοχος 2ο Dan.

Το 2015 αποφοιτεί από τη σχολή Προπονητών της Γ.Γ.Α. με ειδικότητα Προπονητής Kick Boxing Γ’ Κατηγορίας,κάτοχος 2ο Dan.

 

Ενδιαφέροντα

Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με τις καταδύσεις.

 

Προγράμματα

Εγγραφές

Search